X
fr   en   nl
 • chambre d'hôte à Beauvechain

De kamers

In deze fantastische omgeving bieden wij jullie drie gastenkamers aan. Elk met een naam van een gehucht van Beauvechain en elk met een apart kleurtje.

 

Onze fermette heeft alles om jullie te plezieren. Naast een eigen parkeerplaats, een aangename tuin, een jacuzzi en alle traditionele faciliteiten, bieden we een aantal specifieke voordelen.

 • Luxe

  Luxe wordt ook voorzien voor zakenmensen. Elke kamer is voorzien van een individuele badkamer,
een Mini-bar, een flatscreen tv en een internet Wi-Fi verbinding.


 • Ons motto

  Wij willen onze gasten ontvangen en de service bieden die we zelf ook graag krijgen als we op vakantie gaan, lekker ontspannen, lekker genieten.

 • De maaltijden

  s’morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt bereid door Nadine en s’avonds, indien jullie dat wensen, een heerlijk menu met veel liefde bereid door Bart, 35 jaar ervaring als kok.

 • Fiets en wandeltochten

  de regio biedt uitstekende mogelijkheden wat betreft wandel en fietstochten in een prachtige natuur. Bart die een fervente loper en fietser is zal jullie daarbij graag helpen. Enkele mountainbikes staan gratis ter jullie beschikking.

  Knooppunten > 
  Bienvenue Vélos >

 • Shopping

  Shopping freaks komen hier ook zeker aan hun trekken. Op enkele minuten rijden ben je immers in charmante winkelsteden zoals Leuven, Waver of Louvain-la-Neuve (Esplanade).

Au pont d'Arcole, gastenkamers te BeauvechainDe kamers beschikken allemaal over een exclusieve badkamer, minibar, flatscreen en draadloos internet en internet-TV